• Phaedra de doorstart

  Na het faillissement op 1 februari is er heel veel gebeurd en is het heel snel gegaan. Tijd om een en ander op een rijtje te zetten en duidelijk te maken hoe de zaken er nu voor staan.

 • Agenda eerste kwartaal 2021

  De agenda voor het eerste kwartaal 2021 Voeding en gewicht, omgaan met lymfeoedeem, gezond leven, seksualiteit en hormonale klachten komen allemaal aan bod.

 • Renovatievideo van De Oude School

  Ben je ook zo benieuwd waar de aannemer en zijn mannen ruim zes maanden aan gewerkt hebben? We hebben de renovatie van De Oude School en daarmee de realisatie van Phaedra voor jullie vastgelegd!

 • Goed nieuws! De fysiotherapeuten mogen weer aan de slag!

  We zijn ontzettend opgelucht dat we eindelijk de eerste stappen kunnen zetten om u in Phaedra te kunnen behandelen. Deze week hebben de fysiotherapeuten groen licht gekregen om meer patiënten te kunnen behandelen.

 • Nieuwsbrief: Ondersteuning door Phaedra tijdens de corona-crisis

  Ondanks dat we niet op de feestelijk manier die we in gedachten hadden kunnen starten met Phaedra, zitten we absoluut niet stil! Bij deze een bericht over de manier waarop Phaedra de komende tijd ondersteuning zal bieden, ondanks de beperkingen van de maatregelen rondom Corona.

 • UITSTEL OPEN DAG WEGENS CORONA

  De afgelopen weken hebben we ons als team regelmatig afgevraagd of we de open dag wel door konden laten gaan. Dit weekend is definitief besloten de open dag van Phaedra, die op zaterdag 4 april zou plaatsvinden, te verzetten.

 • Ons eerste unieke beweegprogramma!

  Speciaal voor Phaedra ontwierp Aryanne Kolsters “Mind Your Body” – bewegen met meer lichaamsvertrouwen. Een mooie manier om je lichaam, na alles wat er gebeurd is, opnieuw te leren kennen en te waarderen. Een stap dichterbij het actieve leven dat je graag wilt.

 • Open dag, 4 April!

  Op zaterdag 4 april om 10.00 is eindelijk zover! Na ruim anderhalf jaar opbouwen, verbouwen en bergen verzetten wordt Phaedra officieel geopend. We zijn blij en trots om je te kunnen vertellen dat burgemeester Kolff Phaedra zal openen, een hele eer.

 • Nieuwsbericht Oktober 2019

  Vanaf oktober is er een nieuw gezicht werkzaam bij Phaedra! Bij deze wil ik haar graag aan jullie voorstellen.